Денков уволни зам.-министър Стоян Темелакиев от МВР. Вместо футболен празник, вчера

...
Денков уволни зам.-министър Стоян Темелакиев от МВР. Вместо футболен празник, вчера
Коментари Харесай

Денков уволни зам.-министър в МВР

Денков уволни зам.-министър Стоян Темелакиев от Министерство на вътрешните работи. 

Вместо футболен празник, през вчерашния ден наблюдавахме грозни подиуми на принуждение. Основната причина е в дългогодишното ръководство на настоящето управлението на БФC, което докара до крах на българския футбол. Хаотичните дейности на това управление към организацията на вчерашния мач в допълнение нагнетиха напрежението. Към това би трябвало да прибавим и неточности в организацията от страна на управленията в Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи, които събраха на едно място враждуващи агитки. Това сподели министър председателят Николай Денков в изключително изказване.

Денков благодари на всички спокойно протестиращи и на служителите на реда, изпълнили дълга си, без да демонстрират принуждение в сложната конюнктура. „ Не можем да си затворим очите пред сцените, в които обособени служители на реда биеха и ритаха паднали жители или инцидентно попаднали в техния обхват такива ”, акцентира министър-председателят.

„ Уволних заместник-министъра на вътрешните работи Темелакиев, който директно дава отговор за оперативната активност в Министерство на вътрешните работи ”, разгласи Денков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР